Kiemelt bejegyzés

Köszönöm még egyszer!^^

Szervusztok, angyalkák és olvasók! Bocsi, hogy eddig húzódott minden, és a kis kavarodásért így a vége felé. Főleg azoktól, akiknek az ajá...

2016. nov. 18.

Szárnyra keltünk

Örömmel jelentem be, hogy megrendezésre kerül a KPop "titkos angyalka"!

A sebtében végzett igényfelmérés akkora sikert aratott (a yaoisták körében), hogy nem mondhattam nemet. De ne aggódjatok, nem is akartam!

Na de akkor miről is van szó? Azok kedvéért, akik nem a Facebook-os igényfelmérésből találtak ide, bemásolom még egyszer.

A titkos angyalka lényege: mindenki, aki felirtakozik,
- annak lehet egy kívánsága (egy fanfiction ami neki készül), és akit hozzá beosztanak "angyalka" megírja neki,
- cserébe ő is az angyalkája lesz valaki másnak.
Illetve, hogy titkos! Legjobb ajándék a meglepetés-ajándék!^^
A régi jó osztálymikulások mintájára, ahol kihúztad valaki nevét es neki vettél ajándékot. Itt nem lesz véletlenszerű, hogy kinek írsz, figyelni fogok rá, hogy lehetőleg mindenki olyan bandával es olyan párost írjon, ami nem hozza zavarba.
A kapott küldetésből kedved szerint választhatsz, ha a kívánságlistából több prompt is tetszik. :)
(Megjegyzés: hetero es yaoi/yuri is megengedett, de persze vigyázni fogok, hogy mindenhol a megfelelő helyeken fel legyen tüntetve, milyen párosról is van szó.)
Mivel ajándékozásrol van szó, úgy szép, hogy karácsonyra csináljuk. Tehát körülbelül egy hónapunk lesz megírni, de elég egy oneshot (1000 szó). :)
Részben az is a célom, hogy szaporítsuk a ficek számát a kisebb fandomokban is, tehát bátran lehet kérni és ajánlani nem csak BTS-t és EXO-t.

Kedvet kaptál? Csatlakozz és legyél te is valakinek az angyalkája! Töltsd ki az űrlapot nov. 23. szerda éjfélig!

Bármi gond, kérdés adódik, akármilyen apróság is, nyugodtan írj az e-mail címemre: cheonbyeolshinji (kukac) gmail (pont) com