Kiemelt bejegyzés

Köszönöm még egyszer!^^

Szervusztok, angyalkák és olvasók! Bocsi, hogy eddig húzódott minden, és a kis kavarodásért így a vége felé. Főleg azoktól, akiknek az ajá...

2016. nov. 19.

Megleptetek! :)

Ezt nem gondoltam volna. Kevesebb mint 24 órán belül, eddig 27en(!!!) jelentkeztetek fel! Komolyan, összességében sem számítottam ekkora érdeklődésre. Nagyon köszönöm! <3

(És előre félek, mennyi munkám lesz a kívánságlisták párosításával és kiosztásával. Legközelebb ArchiveOfOurOwn-ra megyünk, ott nagyon jól megvan az ilyen fic-csereberékhez és kihívásokhoz az informatikai háttér!)

Rend a lelke mindennek

Ha minden jól megy, a következő a menetrend:

Ma, akarom mondani 6 perce már tegnap, nov. 18. pénteken nyitottunk! *konfettit bont*

Jelentkezni nov. 23. szerda éjfélig lehet. (Ha nem vagyok résen, akkor kicsivel tovább. De azért ne bízd a véletlenre!)

Amint lehet, párosítom a kívánságlistákat az angyalkákhoz. Bár legkorábban csütörtök este, mert napközben dolgozom. Igyekezni fogok, hogy jövő péntek, azaz nov. 24. éjfélig mindenki megkapja a küldetését!

Írni tehát kicsit kevesebb, mint egy hónap marad. Az elvi határidő dec. 23. péntek éjfél.

A ficeket igyekszem karácsonykor felrakni.^^ De nekem is családi ünnep, tehát nem ígérem biztosra. Deee, ha pár nappal korábban elkülditek, el tudom menteni időzített posztként!

Na de hova, és milyen formában küldjem a ficet?

Csatolt fájlként a facebook-omra, vagy az e-mailemre.
(A teljes nevem, amivel Facebook-on fent vagyok, itt nem írom le, mert nem véletlenül vagyok írói álnéven. Ha valamelyik Facebook csoportból találtál ide, akkor valószínűleg tudod ki vagyok. De az sem baj, ha nem, az e-mail is tökéletes.^^)
az e-mailem: cheonbyeolshinji (kukac) gmail (pont) com

Fájlformátum: elterjedt szövegszerkesztős formátumok: .doc (vagy .docx), .odt, vagy akár .rtf (.doc, vagy .docx a Microsoft Office Word formátuma, .odt az úgynevezett OpenDocument formátum, ingyenes szövegszerkesztők mint OpenOffice, LibreOffice használják, .rtf az úgynevezett Rich Text formátum, pl. a WordPad használja, korlátozottak a formázási lehetőségek)

Hosszúság: minimum egy oneshot (1000szó), felső határ nincs, de a határidőt kérlek vedd figyelembe!

Helyesírásra, központozásra figyelj, igyekezz, hogy legyen a fic tetszetős és könnyen olvasható. Elvégre, ajándékba adod! :) A szövegszerkesztő helyesírás-ellenőrzője sokat tud segíteni (bár abban sem kell vakon bízni, vannak szavak, amiket nem ismer). Ha kézbeveszel egy könyvet, látod, hol kell írásjelek előtt és/vagy után szóköz, hogyan formázz dialógust, stb. És a végén olvasd át, hogy gördülékeny, logikus-e! :)

Ha mégsem tudod megírni, vagy csúszol, jelezz amilyen hamar csak tudsz! Ehhez is facebook, e-mail egyaránt él és ér. :)

Ennyi lett volna, ameddig szigorú és vérmes vagyok. Nem olyan vészes, ugye? Mondanám, hogy írásra fel, de arra még várni kell kicsit. Egyelőre, jelentkezésre fel!

u.i.: na annyira rend a lelke mindennek, csak épp a fejemben nincs rend. Majd lesz egy fejlécminta is, az alapinfókkal mint páros, korhatár, leírás, stb. de most már alszom mert széthasad a fejem

Fejlécminta:

Ajándékozottad:
Cím:
Páros és/vagy fő(bb) karakterek:
Műfaj:
Korhatár:
Egyéb figyelmeztetések:
Leírás/ajánló/előszó: (a poszt előnézetében ez fog megjelenni)