Kiemelt bejegyzés

Köszönöm még egyszer!^^

Szervusztok, angyalkák és olvasók! Bocsi, hogy eddig húzódott minden, és a kis kavarodásért így a vége felé. Főleg azoktól, akiknek az ajá...

2017. jan. 3.

[fic38] K számára || My love is my best friend



Ajándékozott: K
Angyalka (író): Alice UnicornSmile
Cím: My love is my Best Friend
Páros: XiuChen (fő szálon), XiuLay (említés szinten)
Figyelmeztetés: Yaoi, beteljesületlen szerelem, erotikus tartalom
Műfaj: Életkép, vágyakozás egy kis angstal
Korhatár: 18+


Chen az ovi homokozójának kellős közepén játszott a legjobb barátjával, Xiuminnel. A többiek a hinta és a mászóka körül gyülekeztek, így szerencsére nyugtuk lehetett.
- Chen, építünk egy hatalmas várat?  - kérdezte Xiumin.
- Ühüm – bólintott neki válaszul az említett, majd megragadva az építőformákat.
- De akkorát, hogy utána el tudjunk bújni benne, mikor az óvó nénivel be kell menni a délutáni alvásra.
- Akkorát, hogy abban lakhassunk – lelkesedett fel még jobban a fiatalabb.
- És építsünk hozzá vizes árkot, hogy ne tudjon átkelni rajta senki.
- És bele krokodilokat, hogy biztos, ami biztos.
- Szolgálókkal, akik egésznap hozzák nekünk a végeláthatatlan csoki- és cukorkahegyeket.
- Mi pedig egész nap csak nasizunk a tévé előtt késő estig, nappal pedig csak játszunk és játszunk.
- Reggel sokáig lustálkodunk, és többé nem alszunk a délutáni pihenő alatt.
- És a torony akkora lesz, hogy egészen ellátni majd hazáig.
- Chen… - Az apró napsugár szája lefelé görbült, ahogy elgondolkodott - Anyu eljöhet majd látogatóba?
A fiatalabb tudta mit jelent neki az édesanyja, ezért hevesen bólogatni kezdett. Szerette az ő anyukáját is, nem csak a sajátját, mikor náluk volt vendégségben, mindig csinált neki is egy bögre forró csokit, amit úgy szeretett. Esküdni mert volna, hogy Xiumin mamája volt az, aki a világ legjobb forró csokiját csinálta. A kis Xiumin arca ismét felragyogott, miközben a vár legalsó homoktégláit borította ki a formából.
Már egészen jól haladtak, derékig körbevették magukat. Chen szeretett volna puszit nyomni a tündére arcára, de vége szakadt a pillanatnak. A fiatalabb bárhogy szerette volna, nem tudta megállítani időben az éppen feléjük induló Layt, aki miután odaért, áttrappolt a Xiuminhoz közelebbi falon.
- Gyere velem hintázni – ragadta meg apró kezével Xiuminét, majd magával vitte őt.
*
És ebben a pillanatban az álom szertefoszlott. A fiatalabb álmosan fordult a fal felé, ahogy Xiumin elhúzza a sötétítőt az ablakunkon. Most az egyszer kimondottan örült neki, hogy nem kell tovább aludnia, de nem akart még kimászni az ágyából. Nem is értette, hogy tudott ilyet álmodni. Gyerekként nem is ismerte őt, hát akkor miért kísérti ez az álom?
De Chen pontosan tudta miért történt. Már azóta szerelmes az idősebbe, mióta először találkoztak, de még magának is alig akarta beismerni. Hiszen egy idol nem lehetett meleg. Nem engedhette meg magának, hogy szeresse, és ezt pontosan tudta. Féltékeny volt Layre is, amiért mostanában egyre szorosabb kapcsolatot ápolt az ő legjobb barátjával. Meg tudott volna pukkadni az irigységtől, mikor együtt látta őket.
- Chen, ébresztő! Kelj fel, el fogunk késni az interjúról. – Hallatszott az idősebb teljesen kipihent, csilingelő hangja.
De Chen csak nem akart előbújni. Xiumin lassan megelégelte barátja makacsságát és elhatározta, lerántja róla a takarót. Már éppen sikerült volna, de Chen gyorsabb volt, és szorosan tartotta azt tovább a fején. Teljesen begubózva próbált ellenállni az idősebb próbálkozásának, már éppen örült volna, hogy sikerrel járt, mikor abban a pillanatban Xiumin a rávetődött teljes testével.
- Ah, vigyázz, összenyomsz, Xiu. A rajongók nem szeretik a lapos Chent.
- Keményebb fából faragtak téged. Na, gyerünk, indulás készülni, Lay az előbb írt, hogy ők már készen vannak. Megint te vagy az utolsó.
Már épp vissza akart vágni az idősebbnek, hogy de hisz még ő is pizsamában van, mikor lehúzta a feléről a takarót és szembetalálta magát egy indulásra kész Xiuminnel. Most vajon mit csináljon? Nem hagyhatta ilyen egyszerűen nyerni az idősebbet. Az idősebb látta az arcán, hogy agyal rajta, mit mondhatna, de ő nyeregben érezte már magát, ezért ördögien elvigyorodik. Na, ezt azért a fiatalabb már mégsem hagyhatta annyiban, így jobb ötlet híján nyakánál fogva lehúzta a fölé magasodó Xiumin felét, és szájára nyomott egy gyors puszit. A fiatalabb arcáról lefagyott a mosoly, és meghökkenve ugrott le az ágyról, nem tudta hová tenni a helyzetet.
- Én nyertem. – Az ördögi vigyor átvándorolt Chen arcára, és besuhanva a fürdőbe gyorsan elkészült, és már indultak is a dormból az aznapi programjukra, az egész bandával.
*
Chen hangos szuszogásra ébredt, ahogy lassan nyitogatta a szemeit, lejjebb pillantott a mellkasán alvó Xiuminre. Izzadtság gyöngyözött arcán, biztos rémálma lehetett. A fiatalabb nyugtatón simogatni kezdte szobatársa hátát, puszit nyomva homlokára, de az csak nem akart hatni. Halk nyöszörgés szakadt fel az idősebből, mire Chen, ujjaival arcát kezdte cirógatni, de a másik beléfojtotta a szót, mielőtt felébreszthette volna. Xiumin ismét felnyögött, most azonban hozzá is dörgölőzve csípőjével az alatta fekvőhöz. Abban a pillanatban, ahogy megérezte lába közti merevedést, Chen megvilágosodott. Nem rémálma volt, éppen ellenkezőleg, az az álom nagyon is felizgatta. Chen nyelt egyet, ahogy a mellkasán fekvő újabb nyögést hallatott. Úgy érezte, muszáj felkeltenie, ezután már biztos leteperi. De nem tehette. Nem tehette ezt, nem akart olyat tenni, amivel megbántotta volna az idősebbet. Ő a legjobb barátja. Valahogy meg kellett állnia, nem tehette tönkre a barátságukat. És mi van akkor, ha Lay és közte van valami? Na, akkor meg pláne nem, hiába fájna neki nagyon, hogy nem az övé, nem tehette ezt velük.
Óvatosan kimászott Xiumin alól, és a fürdőbe vette az irányt. Le kellett nyugtassa magát valahogy, mert tudta, hogy a szerelme nem szereti őt viszont. Kétségek közt vergődve tengette a mindennapját, egészen eddig, de tudta, valahogy el kell engedje. De még nem érezte úgy, hogy menne. Magára zárta a fürdőajtót, és ledobva ruháit bemászott a kádba.
Sokáig folyatta magára a vizet, de valamiért nem tudott lenyugodni. Nem akart máshoz folyamodni, de nem maradt más választása. Ujjait lassan meredező tagja köré fonta, és húzott rajta párat. Lehunyva szemeit elképzelte, ahogy Xiumin fekszik most alatta meztelenül bent az ágyon és ujjait lassan belévezetve kezdi el felkészíteni saját méretére.
Gondolataiban Xiumin nagyokat nyögött, ahogy alatta vonaglott, miközben Chen másik kezével meredező férfiasságát kezdi kényeztetni. Mikor az idősebb készen áll, Chen kihúzza ujját belőle, és lassan belé hatol, szerelmének ajkait csókolva. Mozogni kezd, ahogy az idősebb megszokja méretét, majd együtt ringatózva hajszolják egymást a csúcs felé. Nyögéseik egyre hangosabbak, betöltik a szoba csendjét. Chen csípője egyre gyorsul, már érzi, hogy egyiküknek sincs sok hátra. Ujjaival ismét Xiumint kezdi izgatni, majd hátuk ívbe feszül, ahogy az orgazmus első hullámai elérik őket.
Chen lihegve borult a hideg csempének, ahogy keze egyre gyorsabb tempóban mozgott. Szabad csuklóját harapdálta, hogy sikerüljön elfojtani a hangját, majd pár pillanat múlva sikerült átlépnie az orgazmus kapuit. Hatalmasat élvezett, lábai remegtek, ahogy a gondolataiban kielégített Xiumint látta maga előtt.
Lassan, lihegve nyitogatta a szemeit, de nem volt hozzá ereje, hogy bármit is tegyen. Nem volt ereje hozzá, hogy visszamenjen az idősebbhez, tudta, hogy nem bírná ki a fájdalmat, hogy nem az övé. Most biztosan nem. Szemeiben könnyek gyülekeztek, ahogy tisztára mosta magát. Nem tudta, mióta lehetett már bent a kádban, de lassan halk zokogásba tört ki. Remélte, hogy nem ébresztette fel Xiumint, most nem akart vele találkozni. Nem akarta, hogy lássa őt összetörve, elgyengülve. Össze akarta még előtte szedni magát, nem tehetett mást. Csak várt és reménykedett, hogy a szerelme egyszer talán beteljesül majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése